18 Ağustos 2009 Salı

gözümüz aydın sonunda bitti.


Tatlıtuğ-Cumbul ilişkisini ne bitirdi?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Meltem Cumbul ilişkisi buraya kadarmış.. Son günlerdeki dedikodular ikilinin ilişkisini kopardı..
“Aşk - ı Memnu” dizisinin Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ ile kendisinden 13 yaş büyük sevgilisi Meltem Cumbul’un 9 aylık ilişkisi geçen hafta bitti.

Tatlıtuğ’un rol arkadaşı Beren Saat’le sevişme sahnelerinden rahatsızlık duyan Cumbul, her fırsatta sevgilisiyle mutluluk pozları veriyordu.

Bodrum’da tatil yapan çiftin arası Tatlıtuğ’un çekim için geldiği İstanbul’da Beren Saat’le yemek yediğinin duyulmasıyla iyice gerildi. Cumbul’un kendisinden sürekli hesap sormasından rahatsız olan Tatlıtuğ, bunun üzerine ayrılık kararı aldı.
Bu çocuktada şans yok Azra Akın'da sürekli hesap soruyormuş ne olacak bu işin sonu bilmem neyse hayırlısı olsun.Bu arada zaten annesi yaşında bir kadın yani ve artık çokta cazibesi kalmadı Meltem'de hata hiçmi etrafına bakmıyor bu kız canım artık orta yaşlardasın ununu ele eleğini as.. senin için en doğrusu bu.

6 yorum:

svl dedi ki...

Hiç yaaa yazık oluyordu çocuğa vallaaa...Hiç üzülmedim hatta sırıtarak okudum haberi

gossipworld dedi ki...

canım benim ağzına sağlık.hakikaten ya.Tatlım sen nasılsın bu arada blogunu tamamını okudum harika şeyler yazıyorsun.ellerine yüreğine sağlık

svl dedi ki...

:D bu aralar ağlıyorum çok fazla bi o kadarda gülüyorum aslında öpüldün...

gossipworld dedi ki...

AĞLAMA GÜZELİM BLOGU OKUDUM.DİLERİM CANINI SIKAN BİRŞEY YOKTUR.mUTLULUKTAN AĞLAR BAZEN İNSAN DİLERİM SEN MUTLULUK GÖZ YAŞLARI DÖK.HOŞÇAKAL.

ayshe dedi ki...

vah vahhh ne yapsak şimdi :) reklamdı sona erdi bittiiii :)

SiL BaştaN dedi ki...

Bloguma hoş gelmişsin canım;

Sevgiler kocaman...

Bir reklam kokusu vardı ve zaten onlar için AşK değilde cinsellik önemli idi, ehhh oda bitti gitti işte...