6 Eylül 2011 Salı

Bune pahalı bir hayat

Mevlamdan bir hacetim var.Dilerim gerçek olur.Biran önce namazımı kılabildiğim kapalı olarak işe gidersem sorun yaşamıyacağım hayırlar yapabileceğim ve sadece kendimin olabileceği bir iş istiyorum dilerim gerçek olur.Aslında bu basit bir durum çünkü mevlam isterse bu hemen gerçek olabilir.

Kişisel tercihler ama yinede olsun ben biraz daha özen göstericem kendime ve üzerime giydiklerime mesala dar, askılı hatta kolsuz gibi şeyler olmuyacak  .Evet ben  buna özen göstericem biraz göz kulak oldum bakındım oradan buradan aman yarabbi ne kadar pahalı kollu uzun gömlekler ne kadar pahalı bol tişörtler herşey yeşil sosyete anlıyacağınız.Bmyle olursa ben çok zor kıyafet bulabilrim kendime.Neyse mevlam hayırlısını versin.Bir şal beyendşm 99 Tl bu öyle büyük bir rakamkı bu rakamla ne kadar çok kişi doyurabilrisiniz bir bilseniz.neyse bana tavsiye edebileceğiniz siteler olrsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2 yorum:

prenses annesi dedi ki...

tavsiye edebileeğim bi site yok ama inşallah istediğin gibi olur herşey. umudunu sakın kaybetme. fiyatı uygun şeylerde var ama sana rasgelmemiş. sende bulacaksın ve kapanırsın inşallah. dualarımdasın :)

gossipworld dedi ki...

canım benim 1 yorum görünce Yaren dedim içimden ve sen çıktın güzel arkadaşım benim.Aklımdan bir an bebek Yaren hediyeler hepsi film gibi geçti işallah bitanem dileğim hacetim yaradanıma umarım mevlam dualarımı kabul eder.İyi bak kendine iyisin dimi.