24 Ağustos 2011 Çarşamba

Öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.


Bir kaç gündür bir blog içerisinde ruhumu temizliyor zevkten değil imandan gelen hazla kendimi yeniliyorum öyle güzelki her satırı beni benden alıyor. Allah senden razı olsun.

O bir anne ve sanırım kızını tek başına büyütüyor çünkü zor zamanlar geçirdiği belli kalemi biraz kırgın, acılı , üzgün  mütiş bir olgunluk .

Bana yol gösteren bir ışık oldu kendimi farklılaştıran bu blogun adı   http://asahhara.blogspot.com/   güzeller güzeli harika bir kızı var Adı Zülal. Ben bu blogtan çok güzel bir site buldum hemde harika.
Öyle üzerini giydiren nerden ne aldımlardan değil ne yesek ne giysek değil Nasıl olsak , nasıl davransaklardan.Linki burada tavsiye ederim.http://www.nefesyayinevi.com/ Bu arada giyim kuşam yemekli blogları atıfta bulunmuyorum sadece örnekleme ile böyle konuştum. Arkadaşlarımın kırılmasını istemem bu mübarek günlerde kimseyi yargılamak istemem haddim değildir.Bilirim.Allah'a emanet olun.






4 yorum:

prenses annesi dedi ki...

bahsettiğin bloğu hemen açaçağım. paylaştığın için sağol

gossipworld dedi ki...

ne demek bitanem sen benim en zor anımda hiç tanımadığın halde üdşüncelerini paylaştın benim gözümdeki yaş yüreğimdeki korku iki satı lafınla sukuna ulaştı.

Asahhara dedi ki...

Çok teşekkür ederim beğeniniz ve postunuz için. Beni çok mutlu ettiniz. Rabbim sizi iki dünya saadetine kavuştursun.

Sevgilerimle.

gossipworld dedi ki...

Rabbim sizi iki dünya saadetine kavuştursun. bu dilek nasıl güzel bir olgunluğu karaktere aittir.Mevlam sizi Pegamber efendimize komşu yapsın banada uzaktan bile olsa bakmayı nasip etsin.