20 Ağustos 2009 Perşembe

HATIRLATAYIM İŞTE BUDUR ŞÖHRET












Ben bilmem Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Beren Saat, Tuşba oymuş buymuş,


Yıllardır bilirimki En güzel en hanım en kibar en en en, BURÇİN TERZİOĞLU.




Hepsi kendine has güzellikte, ama başkadır onun havası yıllardır hiç değişmeden varlığını devam ettiren bir dizide şöhret olma çabası sarf etmeyen özel hayatıyla hiç gündeme gelmeyin bu cici hanım efendi 1 yıl önce evlendi kendisine mutluluklar diliyorum.Ben tanıyorum birazda size tanıtayım kendisini.


Ekranların 'Fırtına'lı aşkları

Kanal D'nin iddialı dizisi "Fırtına"nın başrol oyuncuları, canlandırdıkları karakterleri anlattı.
Kanal D'nin iddialı dizisi "Fırtına"nın başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım, hem diziyi hem de canlandırdıkları karakterleri anlattı. Karadeniz’den İstanbul’a yelken açan Fırtına’nın başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım ile hem diziyi hem de oynadıkları karakterleri konuştuk. Senaryo gereği kesilen saçları için üç gün ağladığın anlatan Terzioğlu; "Küçük gösterdiğim için kendimi kadın gibi görünmeye zorluyorum" dedi. Yıldırım ise "Bence gayet hoş bir kadınsın" diyerek rol arkadaşına övgüler yağdırdı.

Burçin Hanım röportaja başlamadan önce 30 yaşıma gelmek istiyorum dediniz. Ne oluyor 30 yaşına gelince?

Burçin Terzioğlu: 30 yaş kadının en kadın olduğu, en güzel yaşlarının başlangıcıdır derler.

Ben küçük gösterdiğim için kendimi kadın gibi görünmeye zorluyorum. Makyaj ve saçımla kadın gibi olmaya çalışıyorum.

Murat Yıldırım: Bence gayet hoş bir kadınsın. Fransız kadınları gibisin. B.T: Sizin için efendim (gülüyor)... Zeynep, Ali’ye kendini beğendirmek için saçlarını kestirdi. Ama saçlarımı ilk kez bu kadar kısa kestiriyorum. Kesilen saçlarımın ardından üç gün ağladım. Reytingler sizin için ne kadar önemli?

M.Y: Ben halkın tepkisinin doğru olduğunu düşünürüm hep. Bir de oyuncu olarak reyting ile ilgilenmek çok hoş bir şey değil. Ama bu bir sistem ve ister istemez dahil oluyorsunuz.

B.T: Reytingler gidişatımızı belirliyor. Üç hafta kötü reyting alırsan dördüncü hafta ekranda olup olmayacağın belli oluyor. Allah’a çok şükür iyi gidiyoruz. Metin Balekoğlu ilk yönetmenlik tecrübesini yaşıyor. Murat ve ben ilk kez başrol oynuyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Karadeniz’den İstanbul’a geldiniz. Bu izleyiciye ulaşmak adına sizi tedirgin etmedi mi ?

M.Y: Dizide Karadeniz insanının duygusallığını, zekasını, komik taraflarını yansıtıyoruz. Karadeniz insanı diziye sahip çıktı. Aslında her şeyi kabul etmiyorlar. Yanlışlara takıldıklarını da biliyoruz. Çok da haklılar... Ama sonuç olarak herkesin beğeneceği bir şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu dizi başka bir yerde çekilseydi yine sevilirdi. Fırtına ne kadar Karadeniz dizisi gibi gözükse de Türk insanının duygu ve değerlerini ekrana taşıyor.

B.T: İstanbul’a geldikten sonra Karadenizli insanlar bize "Gitmeyin!" dediler ama son iki bölümde reyting kaybı yaşamadık. Yöre halkı sadece keşke kalsaydınız durumunu yaşattı bize. Günlük yaşantınızda Murat, Ali’nin, Burçin, Zeynep’in yerine geçiyor mu?

B.T: Çekimler bittikten sonra bende rolü üzerimden atamama gibi bir kaptırma durumu yok.

M.Y: Hayatın içinden bazı şeyleri araklayıp o rolün içine onları yüklüyorsan, eğer kendim gibi sevinip, kendim gibi üzüleceksem o karakterin bir anlamı yok demektir. Kavga ediyor musunuz?

B.T: Altı aydır birlikte çalışıyoruz. Belki sahne üzerinde atıştığımız şeyler vardır ama oyuncularla ya da teknik ekiple hiç tartışmamız olmadı. ARAF’I İYİ ANLATAMADIK Partneriniz Murat’ın Araf filmini nasıl buldunuz?

B.T: İyi ya da kötü film tartışması yapmak istemiyorum. Önemli olan daha fazla sinema filminin çekilmesi. Ancak ben şansımı iyi filmden yana kullanmak isterim.

M.Y: Ben filmi anlatamadığımızı düşünenlerdenim. Belki bu anlatamama durumunda oyuncu olarak bizim de payımız vardır. Ancak Araf’ta oynadığıma pişman değilim. Gişede 100 bin seyirciye ulaştık, bu iyi bir rakam. Evlenmeyi düşünmüyor musunuz?

B.T: 26 yaşındayım, yaşıtlarımın ilkokula giden çocukları var. Ama şu anda işimle yoğunlaşmam gerektiğini düşünüyorum. 4-5 yıl daha evliliği düşünmüyorum.

M.Y: Çok mükemmeliyetçiyim. Evlendiğimde her şey iyi gitsin, garantili olsun istiyorum. Şu an 27 yaşındayım. Kendimi hazır hissettiğim zaman evleneceğim. Normal hayatta da süründürürüm - Peki Ali’de Murat’ın en çok hoşuna giden özellik nedir?

M.Y: Samimi ve dürüst olması. Ben de hayatımda o şekilde olmaya özen gösteririm. Bu röportajı bile nasıl samimi yapabilirim düşüncesindeyim. Yanlış anlaşılmak istemem hiçbir konuda. Ama hayattaki sınırlar ve kurallar bazen seni sinir edebiliyor.

B.T: Zeynep’in bir damarı var ve Burçin de öyledir. Çok dediğim dediktir. Bilse ki yanlış, yine de yola çıkmıştır ve dönmez. Kötü bir özellik ama böyle. Kaç bölümdür çocuğu süründürüyor, normal hayatta da süründürürüm. Hayattaki prensiplerimden ödün vermem. Beni tarzımdan vazgeçiremezler.






5 yorum:

ayshe dedi ki...

benden bir hafta sonra evlendiler ve aynı terzi dikti gelinliklerimizi mütevaziliğini eşi içinde çok çok anlatırdı güzel terzimiz white and white gelinlik sahibi sabiha hanım :)

Sibelbek dedi ki...

ekranda göründüğünden beri ben de çok beğenirim kendisini. kendisiyle aynı anda şöhret olan diğer kızcağız (neydi adı) bu kadar öne çıkmışken Burçin Terzioğlu'nun neden bu kadar geri planda kaldığını anlamamışımdır.

gossipworld dedi ki...

hadi canım.en hastasıyımdır kendisinin mahallenin muhtarlarından beri takip ederim kaç yıl oldu çok hanım efendi. dimi ama ontana fahriye evcen yapar.

gossipworld dedi ki...

hatırladım vildan atasever.ama burçin çok eskiden hatırlarmısınz bilmem mahallenin muhtarlarında kuaför beyhiye'nin oğlunun arkadaşıydı.

fatma dedi ki...

bende bu çifti birbirine çok yakıştırırım ve fahrye evcenin negatif bir enerjisi var hayırlı ramazanlar